Lady-Pesis


Mitä?


ladypesis logoLady-pesis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua harrastepesis-toimintaa, joka ei vaadi aiempaa osaamista eikä omia välineitä. Iloinen asenne ja innostus riittää. Harjoituksissa opetellaan ja kehitetään pesäpallon lajitaitoja, pelataan sekä liikutaan ja urheillaan monipuolisesti.

Missä ja milloin?

Lady-pesis harjoituksia järjestään ympäri vuoden. Talvella harjoituksia on kerran viikossa. 

Kesällä harjoituksia on noin kaksi kertaa viikossa ja ne pidetään Martinlaakson pesäpallokentällä (ohje). Harjoituspäivät ja ajankohdat vaihtelevat hieman mutta pääosin treenataan tiistaisin ja perjantaisin. Mukaan Lady-pesis harkkoihin voi tulla myös kesken kauden. Lauantaina kesäkuun 11./18. päivä Martinlaakson kentällä järjestetään Lady-pesis turnaus. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna (3.-4.9.) osallistumme perinteisesti valtakunnalliseen Lady-Pesis-turnaukseen Kupittaalla.

 

Mitä maksaa?

Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi ja sen jälkeen maksut ovat seuraavat:

4 kertaa 20 €
Koko kesä 100 €

Maksutiedot:
Tili: FI6580001770858075
Tilinomistaja VANTAANJOEN JUOKSU
Viesti: LADYT KESÄ2016 - MAKSU #nro/ Koko kesä - 'OMA NIMI'.
Summa: 20/100 €

Jos maksaa 20 euron osissa ja viisi kertaa tulee täyteen, katsotaan koko kesän maksun tulleen täyteen. 

Ilmoittautuminen

Uudet pelaajat voivat ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeella. Lady-pesis joukkueella on myös omat sivut nimenhuuto.com palvelussa, jonka kautta tiedotetaan harjoituksista ja pelaajat voivat ilmoittaa osallistumisestaan harjoituksiin. Uusien pelaajien kannattaa liittyä Ladyjen Nimenhuutoon, jotta näkee ajankohtaisen tiedon treeneistä. 

Lisätietoja

040 - 708 0207
katja.urpalainen (ät) gmail.com