Kreivin aikaan

 

VANTAALLA UUSIA TUULAHDUKSIA.

 

VJJ on aloittanut kauden positiivisesti. Kolmesta pelistä on tähän asti saalistettu kuusi pistettä, kahdesta kotipelistä on tullut puhdas voitto OtaKopista ja yksi jaksovoitto Tahkolta. Vierasreissu Lahteen tuotti kaksi pistettä. Voidaan todeta, että VJJ on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi, pisteitä tulee tasaisesti ja sijoitus lohkon kärkipäässä.

Itse joukkueessa on tapahtunut enemmän muutoksia kuin vuosiin. Vanhoista pelaajista on tullut reservi ja uudet pelaajat ovat astuneet esiin. Kokeneemmasta kaartista Kortelainen, Vättö, Rokkanen sekä Wilen antavat vielä odottaa omaa ensiesiintymistään joukkueessa ja iki-VJJ Yli-Uotila on siirtynyt pelinjohtajaksi. Muutama muukin vanha konkari on esitellyt itseään toistaiseksi aika säästeliäästi kokoonpanossa. 

Uusista pelaajista P Kauppila on napannut ViVe pipollaan paikan aloituskokoonpanossa ja esiintynyt edukseen. Itkosen keulapaikka on muuttunut vaihtajaksi kun Kauppila on ominut ykköset hihaansa. Toinen tulokas M Kreivi tulee tekemään ensiesiintymisensä tulevana sunnuntaina 28. päivä toukokuuta vieraspelissä Kinnarissa. Kinnarin peli on kesän toinen "paikallisvastustaja", PuMu2:n lisäksi, kun Rekola pelaa tällä kaudella aluesarjaa. Pelaahan sekä PuMu2 että Kinnarissa useampi pelaaja jotka ovat vuosien saatossa esiintyneet myös VJJ:n paidassa. Näitä pelejä ei kannata jäädä kotiin nautiskelemaan puskaradiota vaan rohkeasti marssimaan kentälle ja katsomaan tapahtumarikasta maakuntasarjapelejä.

Kauden kynnyksellä joukkueeseen tuli myös juniori-ikäisiä pelaajia hakemaan kokemusta miesten tasolta. Helanne- Kotiranta-Voigt trio on tuonnut joukkueelle aimo annoksen nuoruuden tuulahdusta sekä etenkin juoksemiseen kykeneviä jalkoja. Miehenalut ovat kaikki lunastaneet oman paikkansa joukkueessa ja vanhat kompurajalkaiset kesälomattomat miehet ovat enemmän kuin tyytyväisiä nuorten esiinmarssiin. Vantaassa on tulevaisuus!

VJJ kokoonpano elää kuten maakuntasarjassa pitääkin, mutta tavoitteet eivät muutu; "Pelata muistorikasta pesäpalloa vähillä vammoilla". Siihen on tällä kaudella paremmat mahdollisuudet kuin aikoihin. Joukkueen keski-ikä uhkaa olla jo alle 30v ja sekös naurattaa etenkin Torria ja Ahvenkoskea. Etenkin Ahvenkoski totuttelee vielä utopistiseen tilanteeseen jossa hän on joukkueen vanhin vaikka omaa nuorimman mielen. 

Kannattajat, sukulaiset ja satunnaiset kissanulkoiluttajat kaikki mukaan kannustamaan joukkuetta ja kokemaan kesähelteiden ohessa tapahtumarikasta urheilua. Martinlaakson kentällekin on tuotu hiekkaa ja jopa muistettu auratakin niin pelin tasokin saattaa olla yllättävänkin hyvä!

 

-Keke.