31.5.2017 VJJ-ViPa 2-0 (6-4,4-2)

31.5.2017  VJJ-ViPa 2-0 (6-4,4-2)

 

MAAKUNTASARJAPESÄPALLOA HELTEISESSÄ KELISSÄ

 

Kotijoukkue VJJ saalisti kauden toisen puhtaan voittonsa vierailija ViPan kustannuksella. Vakiolukkari Lars Skäggigin edelleen lomailessa ameriikkojen lämmössä meni häntä tällä kertaa tuuraamaan harvempi partainen Ahvenkoski. Myös viuhkanvenyttäjä Yli-Uotila oli teillä tietämättömillä ja näin Ahvenkoski sai tuurata myös kaarella viuhkan varressa miestä. Mistään ei meinannut tulla siis mitään.

VJJ sai otteluun hyvän alun ja tekikin heti kärjestä palottoman ajotilanteen josta juoksut löivät Kreivi, Panttila ja Jäkärä kun kotiin kirmasi puolestaan Kauppila, Itkonen ja Torri. Hyvä alku oli kuitenkin myös vierailijalla joka teki kaksi juoksua omalla ensimmäisellä sisävuorollaan kun numero neljä T Lehtonen kotiutti kahdesti. Ensimmäinen jakso oli tasainen mutta VJJ hallitsi hienoisesti tapahtumia ja istui vakaasti kuskin paikalla. Kahden vuoron jälkeen tilanne oli 5-3 ja kolmen vuoron jälkeen lopullinen tulos 6-4. Neljännessä sisävuorossa vierailijoiden kiri tyssäsi kerta toisensa jälkeen kakkospesälle, sitä pidemmälle etenijää se ei saanut ja näin myös kotiuttaminen oli mahdotonta.

Toinen jakso alkoi vielä tasaisimmissa merkeissä. Ensimmäisen vuoron jälkeen tilanne oli 1-1. Toinen nollattiin kummankin taholta, mutta kolmannessa vuorossa kotijoukkue VJJ teki kolme juoksua. Asialla jälleen sama kolmikko joka aloitti VJJ:n juoksutehtailun; Kreivi, Panttila ja Jäkärä. Vain järjestys muuttui. Vierasjoukkue sai viimeisellä sisävuorollaan aikaiseksi yhden juoksun ja pari isompaa turpakäräjää. Parivaljakko Ahvenkoski-Torri teki kärpäsen ykköselle ja siitä syntynyt härdelli kesti kauemmin kuin Perussuomalaisten hallituskausi. Lopulta tilanteesta selvittiin ilman kortteja ja pahempia tunnontuskia vaikka kumpainenkaan joukkue ei tainnut lopputulemaan olla tyytyväinen. Karvaassa muistissa oli vielä ensimmäisen jakson estämistilanne jossa kotijoukkueelle tuomittiin kaksi paloa vaikkei ulkopelaaja edes kunnolla tavoitellut palloa saati olisi sitä koskaan haltuun saanut.

Kokoonpano ja tilastot:

Harhahaiteoilla: 1

1 Kauppila Petteri S 0+0/3
2 Itkonen Pekka 1v 0+0/1
3 Torri Janne 3p 0+0/2
4 Kreivi Miika 2k 0+2/1
5 Voigt Heimer 2p 0+1/0
6 Mikkonen Kimmo 3k 0+0/1
7 Alonen Ville 2v 0+0/2
8 Alonen Eetu 3v 0+0/0
9 Ahvenkoski Markus L 0+0/0
10 Panttila Joakim 0+4/0
11 Helanne Anton 0+0/0
12 Jäkärä Jesse 0+2/0
PJ Ahvenkoski Markus    

 

-Keke-