VJJ - Lammi 2-1 (7-3,4-6,1-0)

 

TORRI PÄÄTTI LAMMIN PYRISTELYN

 

 

Alkukesäinen lämmin mutta hiljalleen Martinlaakson yli pyyhältävä ahava teki kelistä miellyttävän raikkaan suurelle koettelemukselle. Vierasjoukkueeksi saapui sahtikunta Lammi. Kaukaa oli vieras matkannut arkiotteluun, mutta sitäkin innokkaampana, puheista päätellen. Suut kävivät niin sisä- kuin ulkovuorossa koko ajan, jatkuvasti sekä taukoamatta. Siinä olisi ollut Solosella ja Kosolallakin perässä pysyminen. 

Ottelu oli kohtalaisen hyvää maakuntasarjapalloa, ei ihan PuMu-palloa mutta kuitenkin. VJJ ei saanut rustattua pöytäkirjaan täyttä 12 miestä, joskin pienisuuri herra Pyrtsi Pyräkäinenkin oli lähinnä koristeena kaarella ja vähän patsaanakin. Ihmeen hyvin kuitenkin huusi kesäparran läpi vääriä ja pudotteli miestä mailalla kotiin. 

VJJ:llä jo vuosia jatkunut hyvä ulkopeli loi tällekin pelille hyvän pohjan. Avainpelaaja Torrikin päätti jälleen yhteen peliin kesälle ladata kaikki paukut ja oli mailan varressa loistotuulella. Vierasjoukkue kökki juoksun sieltä, juoksun täältä eikä antanut VJJ:lle helpolla pisteitä vaan nappasi itselleen toisen jakson luvuin 4-6. Joskin useampi pallo sirvahti VJJ:n räpylästä suotuistasti, mutta sellaistahan se maakkaripesäpallo nyt vaan on. 

Superissa Torri päätti sitten, että sahdinkeittoon se on Lammin edelleen keskityttävä, sillä pesäpallon paremmuuden vei VJJ nimiinsä. Syksyn alkumetreillä punnitaan sitten VJJ:n veri kun se matkaa perinteiselle lauantaiselle vieraspelille Lammille keitoksia maistelemaan. Liekö silloinkaan 12 miestä kokoonpanossa.

 

 

-Keke