Keke

Keke
Oikeanimi: Sami
Lempinimi: Kekkuli
Supersankarinimi: Kastaja

Kaudet VJJ:ssa: Jaa....liian monta. Olisiko 16.
Suuntautumisesi VJJ:a kohtaan: Viuhkan takaa katselen......
Unelmasi VJJ:ssa: Kivuton kausi ja PesisGolfin kuninkuuden säilyytäminen

Miksi pesäpallo?: Miksi ei. Onko oikeasti varteenotettavia vaihtoehtoja ellei avomeripurjehdusta ja sammakonkudunlaskentaa oteta huomioon?

Mieleenpainuvin peli: Niitä on tähään ikään mennessä monta, mutta onhan nuo Lahti ja Cobra pelit aina olleet melko mielenkiintoisa. Mikä mistäkin syystä. Milloin peli on kestänyt reilusti neljättä tuntia, milloin ollaan otettu keltaisia ja punaisia kortteja. Milloin kanssakäyminen vastustajan ja yleisön kanssa ollut värikästä. Paras vieraskenttä: VJJ:n paidassa ehdottomasti Sveitsi. Vanha kunnon metrin lyhyt hiekkakenttä ja pitää olla rokotukset sekä passi kunnossa sinne mentäessä.

Kuinka valmistaudut kauteen: Viimeisten vuosien aikana olen löytänyt itseni jäähalleilta läpi talven ennen kauden alkua. Se viilentää sopivasti tunteita jottei tule ylilyöntejä itse kauden aikana kun Suomen vähäluminen kesä alkaa lämmittämään. Kuinka valmistaudut peliin: Yleensä liikenneruuhkalla, mutta satunnaisesti myös selvinpäin. RuPaa unohtamatta.

Kuinka valmistat kolmen tähden illallisen: Juuriselleriä ja kukkakaalta on ehdottomasti oltava, sitä en tiedä kuka sitä sitten enää syö. Kerran oli myös hiukan perunaa.

Jos muuttaisit yhden asian Vantaassa: Kehä III nopeusvalvontatolpat voisi siirtää vaikka Polvijärvelle, siellä ne palvelee varmasti paremmin. Mikä asia Vantaassa on muuttanut sinua: Käytyäni Vantaalla ymmärrän mitä Danten "Jumalainen Nätelmä" -teoksen viides piiri käytännössä tarkoittaa; "5. piiri: vihaiset ja kaunaiset. Vihaan sortuneet tappelevat rajusti keskenään sakean usvan peittämällä suolla; kaunaiset makaavat suon pohjassa mumisten itsekseen kaunaansa, mistä nousee kuplia pinnalle. Suo kantaa nimeä Styx.

Terveiset kannattajille: Varjelkaa äänitorvianne ja laittakaa reilusti tuulitakkeja päälle kentälle tullessanne.