Ville Alonen

Oikeanimi: Yhtä oikea kuin edellinen
Lempinimi: Alonso on tällä hetkellä käytetyin
Supersankarinimi: Mikähän se on?

Kaudet VJJ:ssa: 5. kausi alkaa
Suuntautumisesi VJJ:a kohtaan: Avoimesti
Unelmasi VJJ:ssa: Jos meillä olisi nopea joukkue, niin...

Miksi pesäpallo?: Peli ja pelaaminen sytyttävät eli pelin taktisuus. VJJ on varmasti Suomen taktisin joukkue ;)

Mieleenpainuvin peli: Kokonaisena pelinä 2011 viimeinen Superpesis-finaali Sotkamossa, kun yli 5000 ihmistä kannustaa Jymyä kohti mestaruutta! Paras vieraskenttä: Kinnari entisenä kotikenttänä on aina hieno, mutta eniten tunnetta taitaa olla Lahdessa syystä tai toisesta.

Kuinka valmistaudut kauteen: Erittäin hyvä Preseason takana ja peli on kehittynyt kokoajan (lue: yhdet ulkoreenit alle ja harjoiteltu mahan sisään vetämistä, ettei vastustajat epäile nopeutta) Kuinka valmistaudut peliin: Kamat pakkaan kassiin, koska ilman niitä tulee liian haastavaa, ja töistä aikaisin lähtö. Kyllä noilla pärjää, kun muistaa rupan.

Kuinka valmistat kolmen tähden illallisen: Italiaa rakastavana olisi alkupala, pasta, pääruoka ja jälkiruoka. Pasta luonnollisesti itsetehtyä ja pääruokana lihaa. Jälkiruoka voisi olla italialainen jäätelö, mutta se voisi olla hankalaa, joten Tokaji aszú -viini käy myös. Ruoan kanssa sisilialaista viiniä.

Jos muuttaisit yhden asian Vantaassa: Yhdistäisin pääkaupunkiseudun kunnat ja ehkä muutaman ympäryskunnan myös mukaan. Mikä asia Vantaassa on muuttanut sinua: Koko lyhyen elämäni olen täällä asunut, joten varmasti monikin asia, mutta ainakin VJJ:n ansiosta olen huomannut, että Länsi-Vantaa on ihan jees paikka.

Terveiset kannattajille: Jos muilta pesispeleiltä ehditte, niin tervetuloa Martinlaakson pesispyhättöön nauttimaan kioskin tarjonnasta ja samalla laadukkaasta Maakuntasarjapesiksestä! Muistetaan myös rupatella ;)