Jesse Jäkärä

Oikeanimi: Ilkka Jesse Juhani Jäkärä
Lempinimi: Jeppe
Supersankarinimi: Kääpiö

Kaudet VJJ:ssa: Olisko viides? Ei ole enää muisti kuten ennen ja vähän epävarma olen.
Suuntautumisesi VJJ:a kohtaan: Noh siinä on intohimoa, vihaa, rakkautta sekä tottuneisuutta. Ei mitään mitä talvikauden psykoterapia ei hoitaisi.
Unelmasi VJJ:ssa: Unelmani on saada Janne Torrilta häntä häntähipassa. Ja voittaa juoksukuninkuus.

Miksi pesäpallo?: Paskalle jätkälle paska peli. Pesäpallo sopii minulle. Ja pidän pesäpallon älyllisestä puolesta.

Mieleenpainuvin peli: Sen on pakko olla parin vuoden takainen peli Haminaa vastaan vieraissa. Erinäisä sattumia oli joukkueella mm. sakkoa, venähdys, commandona pelaaminen, auton hajoamista, vajaa kokoonpano jne. Tuli lyötyä kunnari ja olin kolmoselle syöksyttyäni hädin tuskin tajuissani. Kopparina oli yksi vaikeimmista peleistä kun tuuli nappasi palloon välillä melko voimakkaasti. Paras vieraskenttä: Järvenpään Kinnarin kenttä. Ei se hyvä kenttä ole, mutta se lampi on niin kiva siinä kakkosjatkeella. Ja siellä näkee tuttuja naamoja, rumia kylläkin.

Kuinka valmistaudut kauteen: Pulssi alhaalla ja vaakatasossa mielikuvaharjoituksia. Saunaillassa sitten herätellään kroppa peleihin. Kuinka valmistaudut peliin: No RuPattelen itsekseni ja jos ehtii niin kahvilla otan ylinmääräiset kilot pois.

Kuinka valmistat kolmen tähden illallisen: Noin 120cl jääkaappi viileää Riesling valkoviiniä, jonka jälkeen lähimpään Alepaan. Sen jälkeen kaikki tapahtuu kuin itsestään. Se on jännä, en osaa selittää sitä. Olen fuusioruuan taitaja.

Jos muuttaisit yhden asian Vantaassa: Nimi muuttaa Helsingiksi. Mikä asia Vantaassa on muuttanut sinua: Vantaa Hotelli

Terveiset kannattajille: VJJssa enemmän sinkkuja kuin neljään vuoteen. Tulkaa katsomaan.